Title of a News Article

20 Dönümlük park açılıyor..

Ceylanpınar'ın alt yapısında revizyona giderek eskimiş yapıları kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerde değiştiren Büyükşehir Belediyesi, üst yapıda da dev hizmetleri Ceylanpınarlılarla buluşturuyor.

İlçenin en büyük yeşil alanını oluşturan Büyükşehir Belediyesi, 20 dönümlük Büyükşehir Parkı'nın açılışını yarın yapıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar ilçesinde 20 bin metrekarelik alan üzerinde yapımı tamamlanan Büyükşehir Parkı, 22 Haziran 2016 (Çarşamba) tarihinde düzenlenen açılışla halkın hizmetine sunulacak.

Aynı zamanda Ceylanpınar ilçe merkezindeki en büyük yeşil alan olma özelliğine sahip parkta çocuk oyun alanları, kamelyalar, spor aletleri ve yürüyüş yolları yer alıyor. Ceylanpınar ilçe girişinde yer alan ve bulunduğu konum itibariyle de ilçedeki konaklama alanı ihtiyacının büyük kısmını da gidermesi beklenen parkın açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi gerçekleştirecek. Özbek Mahallesi'nde saat 15.00'de gerçekleştirilecek açılış için tüm Ceylanpınar halkına seslenen Başkan Nihat Çiftçi, vatandaşları açılışa davet etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195