Title of a News Article

22 zanlı yakalandı!

.

22 zanlı yakalandı!
banner206

 

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde 2 Suriyeli medya aktivistinin evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmasına ilişkin 22 şüpheli gözaltına alındı.



Suriyeli İbrahim Abdülkadir ve Firas Hammadi'nin cesetlerinin  bulunmasının ardından polis, aralarında maktullerin yakınlarının da olduğu 22  zanlıyı yakaladı. 
 
Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, olay yerinden  kaçtığı görülen şüphelinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı. 
 
Maktullerin ölüm tehditleri aldığını tespit eden ekipler, olayın  terörle bağlantığı olup olmadığını araştırıyor. Bu arada maktullerle aynı evde yaşadığı ileri sürülen Sureyeli T.S'nin  kayıp olduğu öğrenildi. 
 
Abdülkadir ve Hammadi'nin cenazelerinin, Şanlıurfa Adli Tıp  Kurumundaki otopsi işleminin ardından Akçakale ilçesinde toprağa verilmesi  bekleniyor. 
 
Atatürk Mahallesi'nde üç katlı apartmanın 2. katındaki evde yaşayan  Suriyeli medya aktivistleri İbrahim Abdülkadir ve Firas Hammadi, yakınları  tarafından ikametgahlarında öldürülmüş halde bulunmuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 21:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195