Title of a News Article

3 Dilde Hizmet Verecek Çağrı Merkezi Açıldı.

.

 3 Dilde Hizmet Verecek Çağrı Merkezi Açıldı.
banner206
 Diyarbakır'da Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) bünyesinde kurulan ve Türkçe, Kürtçe ve Zazaca olmak üzere üç dilde hizmet verecek çağrı merkezi törenle hizmete açıldı

DEDAŞ hizmet binasının arka kısmında hizmete giren merkezin açılışına DEDAŞ Genel Müdürü Murat KaragüzelDicle Elektrik Perakende Satış A.Ş (DEPSAŞ) Yönetim Kurulu üyesi Neşet Demirbağ ve kurum personeli katıldı.

Karagüzel törende yaptığı konuşmada, çağrı merkezinin müşteri memnuniyetine yönelik yürüttükleri çalışmaların bir sonucu olduğunu belirterek, merkezinDiyarbakır, Şanlıurfa, MardinBatman,Siirt ve Şırnak'ta Türkçe, Kürtçe ve Zazaca dillerinde hizmet vereceğini söyledi.

Çağrı merkezinde 33 kadın, 13 erkek ve 4 yönetici olmak üzere toplam 50 kişinin istihdam edildiğini ifade eden Karagüzel, şöyle dedi:

"Yaşanan sorunların anında değerlendirilerek çözülebilmesi için '444 80 86 Alo DEDAŞ Çağrı Merkezi' hizmete girdi. Şu anda 3 dilde hizmete başladık. Ancak ilerleyen süreçte bu dillere İngilizce ve Arapça'yı da ekleyerek 5 dilde hizmet vermeyi planlıyoruz. Çağrı merkezi sadece arıza ihbarlarıyla ilgilenmeyecek. Abane bilgilerine yönelik de çalışma yürütülecek merkezde önümüzdeki süreçte tahsilat işlemlerini de gercekleştirmeyi düşünüyoruz."

Açılışın ardından Karagüzel 444 80 86 Alo DEDAŞ Çağrı Merkezini arayarak ilk uygulamayı başlattı. - Diyarbakır

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2014, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195