Title of a News Article

3. yıl törenleri yapıldı...

3. yıl törenleri yapıldı...
banner206

15 Temmuz hain darbe girişiminin  3. yılında Şanlıurfa'da vatandaşlar meydanlara akın ederek Demokrasi ve Milli Birlik mesajı verdiler.

15 Temmuz 2016 yılında hain darbe girişiminin demokrasi zaferiyle sonuçlanmasının 3.yıl dönümü tüm Türkiye'de kutlandı. "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında meydanlar Türk bayrakları ile kırmızı beyaza büründü. Milyonlarca vatandaş 15 Temmuz için düzenlenen etkinliklere katıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde yapılan  etkinlikler Şanlıurfa Müzesi önünde Kur-an'ı Kerim tilavetiyle başladı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beayzgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Oktay Ağbuga, Şanlıurfa Başvacısı Tolgahan Öztoprak, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bazı STK Başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından şiirler okundu. Engelli mehteran takımı gösterisi yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2019, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195