Title of a News Article

300 Bin Fidan İçin Keşif Yapıldı

Ağustos ayında Ceylanpınar’a gelerek yerinde İncelemeler yapan Orman Bölge Müdürü Mehdi Özyer’in ardından bölgeye keşif ekipleri gönderildi.

300 Bin Fidan İçin Keşif Yapıldı
banner206
Ceylanpınar ilçesine gelen keşif ekibi Büyük ve Küçük kepez’den toprak numune örnekleri alarak çıkacak olan laboratuar sonucunda ağaçlandırma çalışmaları yapılacağı bekleniyor.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın girişimi ve Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle 1.740.000 metrekare alanda 300 bin fidan dikilecek. 2 kepezin ağaçlandırılması ayrıca kepezin arkasında bulunan cırcıp deresi ise mesire alan olarak belirlendi.

1.740.000 metrekare alanda bulunan Büyük ve Küçük Kepez yaklaşık 300 bin fidan dikileceğini tahmin ediliyor. 

Orman Bölge keşif ekibi adına konuşan Orman Mühendisi Hakan Kaya ‘’Ceylanpınar ilçesinin bugünkü yaptığımız keşfinde Belediyenin imkanlarıyla çukurlarımızı açtık profillerimizi aldık gayet başarılıydı. Geçen hafta bölge müdürümüz Veysel ve mehdi müdürümüz buradaydı onların yaptığı çalışmalar neticesinde hemen akabinde hızla hareket ederek bir hafta içerisinde biz geldik proje başlatılması adına. Bugün numunelerimizi aldık en kısa zamanda da arazi hazırlığı çalışmaları başlayarak inşallah Ceylanpınar ilçemizde de Şanlıurfa Orman Müdürlüğü, Şanlıurfa Orman İşletme Müdürlüğünün çalışmaları ve Ceylanpınar Belediyesinin  değerli arkadaşlarımızın katkılarıyla beraber bir orman kurmuş olacağız’’dedi.

Kültür Ve Sosyal İşleri Müdürü Hidayet Dik, Ceylanpınar Arge ve Projelerden Sorumlu Başkan Danışmanı Adnan Yıldız eşliğinde yapılan keşifte toprak analiz numuneleri alınıp keşif çalışmaları yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195