Title of a News Article

40 Derecede böyle bekliyorlar!

.

40 Derecede böyle bekliyorlar!
banner206

Eyyübiye Devlet Hastanesine giden vatandaşlar, hastane çıkışında durak olmadığı için otobüsleri  40 derecelik sıcaklar altında beklemek zorunda kalıyorlar.

 

UĞUR BUDAK

Bir süre önce hizmete giren Eyyübiye Devlet Hastanesi’nde bir takım sıkıntılar baş gösteriyor. Bunların başında da otobüs durağı olmaması geliyor. Kadın Hastalıkları ve Kadın Doğum Hastanesi ile Çocuk Hastanesinin de taşındığı Eyyübiye Devlet Hastanesi’nde son zamanlarda büyük bir yoğunluk oluşurken,   hastane çevresinde durak olmaması tepkilere yol açıyor. Hastaneden şehir merkezine veya baka bir semte gitmek isteyen vatandaşlar, durak olmadığı için 40 derecelik sıcaklar altında otobüs beklemek zorunda kalıyor.

 

“Durak istiyoruz”

Aşırı sıcaklar altında otobüs beklemenin zor olduğunu dile getiren vatandaşlar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyyübiye Devlet Hastanesi çevresine otobüs durakları takılmasını istedi. Vatandaşlar ayrıca hastaneye ulaşımın zor olduğunu vurgulayarak, tüm semtlerden Eyyübiye Devlet Hastanesine topu taşıma aracı için hattı açılmasını BŞB Nihat Çiftçi'den talep ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2016, 12:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin
Hüseyin - 8 yıl Önce

Bir durak yapmayı halkına çok gören zihniyetten ülkeye hayır gelir mi?. Önce insan; bunu öğrenin ey yöneticiler.

SIRADAKİ HABER

banner195