Title of a News Article

42 terörist etkisiz hale getirildi

Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Bingöl, Elazığ, Mardin, Hatay, Osmaniye ve Gaziantep'te son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 42 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

42 terörist etkisiz hale getirildi
banner206
 Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Bingöl, Elazığ, Mardin, Hatay, Osmaniye ve Gaziantep'te son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 42 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan haftalık bilgilendirmede, yurt içinde bölücü terör örgütü PKK'ya karşı sürdürülen mücadele ile Fırat Kalkanı harekat bölgesinde güvenliğin sağlanması ve bölgede terör nedeniyle göç eden halkın geri dönüşüne destek kapsamındaki faaliyetlere ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, bölücü terör örgütünün sürekli barınma alanı ve yurt içine geçiş güzergahı olarak kullanması sebebiyle büyük önem taşıyan, özellikle Hakkari, Şırnak, Mardin, Diyarbakır ve Hatay bölgelerini teröristlerden temizlemek ve gelecek döneme yönelik hazırlıklarını kısıtlamak amacıyla başlatılan operasyonlara aralıksız devam ediliyor.

Bu kapsamda, Şırnak Beytüşşebap Bestler-Dereler, Cudi Dağı, Hakkari Yüksekova, Diyarbakır Lice, Bingöl Genç, Elazığ Arıcak, Mardin Dargeçit ve Hatay, Osmaniye, Gaziantep bölgelerinde düzenlenen operasyonlarda 42 terörist etkisiz hale getirildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195