Title of a News Article

5 terörist öldürüldü...

5 terörist öldürüldü...
banner206
Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki teröristleri temizleyecek operasyonu dün saat 16.00'da başladı. Türk askeri birliklerinin karadan sınırı geçtiğini ise, Milli Savunma Bakanlığı dün akşam 22.26'da duyurdu. Barış Pınarı Harekatı kapsamında son dakika gelen haberlere göre; Kamışlı bölgesinde 5 YPG-PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

09.30 : Barış Pınarı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Mardin’in Suriye sınırında bulunan Kamışlı bölgesinde 5 YPG-PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

09.10 : İHA ve SİHA'larla bölgeyi kontrol altında tutan güvenlik kuvvetleri sınıra yönelik hareketlenmelere de anında karşılık veriyor. Bu kapsamda güvenlik güçleri tarafından Kamışlı'da tespit edilen teröristlere ait bir mühimmat yüklü araç imha edildi.

07.19 : Fırat’ın doğusuna düzenlenen Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Kamışlı’daki terör hedefleri vuruluyor.

07.10 : Harekat kapsamında TSK birlikleri, gece boyunca çeşitli noktalardan Tel Abyad tarafına geçiş yaptı. Günün ilk ışıklarına kadar Tel Abyad ve çevresinde herhangi bir çatışma sesi duyulmazken, kent merkezinde sessizlik hakim. Operasyon başlamadan önce sınıra yakın olan terör mevzilerinde görüntülenen örgüt mensuplarının da sabah saatlerinde mevzilerde olmadığı görüldü.

06.30: Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için 90 bin camide Fetih suresi okundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195