Title of a News Article

50 Çocuk sünnet oldu

 50 Çocuk sünnet oldu
banner206

Avrupa Yetim Derneği tarafından 50 yetim ve fakir çocuk ŞUSTO Düğün ve Kongre salonunda yapılan etkinlikten sonra hastanede sünnet ettirildi.

Sünnet sünnet töreni kuran tilavetiyle başladı. Kuran tilavetinin ardından konuşan Avrupa Yetim Derneği İl Temsilcisi Mustafa Bozkurt, "Derneğimizin iki amacı vardır; birincisi fakirlikle mücadele ikincisi ise cehaletle mücadeledir. Bugün 50 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Bizi ve yetimleri bugünde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Fakir ve yetimlerin bu gününde yalnız bırakmadığınız için rabbim hepinizden razı olsun. Hayrınızı kazanızı kabul buyursun, Rabbim selametle sonunu getirmeyi nasip etsin. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Konuşmanın ardından ilahiler okundu. Dernek tarafından ikram edilen yemekten sonra çocuk hastaneye götürülüp orada sünnet ettirildi.

Vatandaşlar ise böyle bir programın olmasından doyalı çok memnun olduklarını dile getirdi. Vatandaşlar yetim ve kimsesizlerin ekonomik durumu iyi olmadığı için sünnet ettirilemediğini,dernek sayesinde sünnet ettirildiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2014, 14:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasankocaoglu
hasankocaoglu - 10 yıl Önce

Allahhayirseverlerin hayrinikabul etsin nice boyle yardimlara

SIRADAKİ HABER

banner195