Title of a News Article

6 İlde eş zamanlı operasyon yapıldı

6 İlde eş zamanlı operasyon yapıldı
banner206

Adıyaman ve Şanlıurfa başta olmak üzere Ağrı, Balıkesir, Denizli ve İstanbul'da yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonlarında 15 kişi gözaltına alındı.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığının yapmış olduğu 1 yıllık istihbari çalışmalar ve takipler sonucunda; Adıyaman ve Şanlıurfa başta olmak üzere Ağrı, Balıkesir, Denizli ve İstanbul'da yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonlarında 15 kişi gözaltına alındı.

 

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığının yapmış olduğu 1 yıllık istihbari çalışmalar ve takipler sonucunda, uyuşturucu maddelerini Adıyaman ve Şanlıurfa başta olmak üzere Ağrı, Balıkesir, Denizli, İstanbul'da piyasaya süren şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

 

80 KİLOGRAM ESRAR YAKALANDI

Operasyonlar kapsamında uyuşturucu örgütü üyesi şüphelisi olan 15 şahıs yakalandı. Kahta Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında bugüne kadar yapılan 7 ayrı operasyonda şüphelilere ait olduğu tespit edilen yaklaşık 80 kilogram esrar ele geçirilirken, operasyon esnasında şahıslara ait 13 adet cep telefonu ve 1 adet tabancaya incelenmek üzere el konuldu.Olayla alakalı olarak soruşturma sürdürülüyor

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195