Title of a News Article

60 Bin öğrenciye siyer-i nebi kitabı

.

60 Bin öğrenciye siyer-i nebi kitabı
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Haliliye İlçesinde ki 60 bin öğrenciye Siyer-i Nebi kitabı dağıtacak. İpekyol Ortaokulu’nda 800 kitap dağıtan Başkan Demirkol, milli ve manevi değerlerini bilen ve tatbik eden bir nesil hedeflediklerini söyledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında eğitime de büyük önem veriyor. Başkan Fevzi Demirkol bu çalışmalar kapsamında Haliliye ilçesindeki tüm öğrencilere Peygamber Efendimiz (SAV)’in hayatını anlatan Siyer-i Nebi Kitabı dağıtıyor.  Başkan Fevzi Demirkol Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ilk olarak İpekyol Ortaokulu’nda 800 öğrenciye kitap dağıttı.

Gençlerin ve gençliğin ayrı bir önemi olduğunu anlatan Başkan Demirkol, “Gençlerimiz bizlerin geleceğimiz. Gençler bizim istikbalimiz aynı zamanda vatanı, bayrağı, dinimizi devletimizi emanet edeceğimiz bizim mirasçılarımız. O bakımdan biz gençlerimizin eğitimine önem veriyoruz.  Gençlerimize verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak bugün İpekyol Ortaokulumuzda bütün öğrencilerimize birer kitap getirdik. Bu kitaplarımızı armağan edeceğiz. Daha sonrasında sınav yapacağız sınavda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler vereceğiz.  Bu kitapları getirmemizin birinci gayesi gençlerimize okuma alışkanlığını kazandırmak. Ayrıca milli ve manevi değerlerimizle mücehhez olmaları. Milli ve manevi değerlerimizi bilen ve tatbik eden bir nesil olmasını istiyoruz. Okuma alışkanlığı kazanan öğrencilerimiz kitap okumaya başlayacak bu daha sonrasında girecekleri LYS, TEOG sınavlarında kendileri için bir avantaj teşkil edecek” dedi.

 

BAŞKAN DEMİRKOL: EZANIMIZ KIYAMETE KADAR SUSMAYACAK

Başkan Demirkol açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi: “Bizleri İpekyol Ortaokulu’nda yalnız bırakmadıkları için,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet Vural Beyefendiye, Okul Müdürümüze, yine Haliliye Belediyesi’nin Eğitim Komisyon’unda yer alan Meclis Üyelerimiz; Sayın Hasan Kaya, Sayın Emin Coşkun, Sayın Mehmet Keskin,  Sayın Abdurrahman Beyaz ve Satyın Mehmet Aslan Beyefendiye teşekkür ediyorum. Ayrıca Mahalle Muhtarımız Sayın Zeynel Tavaş Beyefendiye teşekkür ediyorum.

Gençlerimizin geleceğe ümitle bakmasını ve emanet ettiğimiz değerlerin Vatan olduğunu, emanet ettiğimiz değerlerin Bayrak olduğunu, emanet ettiğimiz değerlerin ezan olduğunu ve inşallah kıyamete kadar da kendilerinden sonra gelen nesillere bunu aktaracaklar. Devletimiz kıyamete kadar devam edecek, ezanımız kıyamete kadar susmayacak, bayrağımız inşallah kıyamete kadar inmeyecek ve vatanımız bölünmeyecek. Bunu da bu gençlerimiz sağlayacak. Ben şimdiden hepsine teşekkür edecek.”

Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, Haliliye Belediyesi’nin her zaman eğitimde güzel işler yaptığını hatırlatarak Başkan Demirkol’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2016, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195