Title of a News Article

63 Urfa hattında balık istifi yolculuk!

.

Yaklaşık 2 milyon nüfusa sahip olan Şanlıurfa’da toplu taşıma alanında en çok yoğunluğa sebep olan 63 Urfa Halk Eğitim-Balıklıgöl güzergâhında vatandaşlar balık istifi gibi yolculuk yapmak zorunda kalıyor.

63 Urfa hattının yetersiz olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Memleketimizde toplu taşıma yoğunluğu olarak en çok kalabalık bu durakta yani 63 Urfa diye numaralandırılan Balıklıgöl seferini yapan hatlarda oluyor. Bu hatta yeni, büyük ve modern otobüsler tahsis edilmiş ama maalesef sayıları yetersiz kalıyor. Yetkililerden, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi’den ricamız bir an önce bu konuya bir el atmasıdır. Daha fazla otobüsleri buraya tahsis etmeleri gerekiyor.” Diye konuştular. Öte yandan yetkililerden alınan bilgiye göre, bu ayın 21’inde 12 metrelik 18 adet aracın daha 63 Urfa hattında hizmete gireceği öğrenildi.

 

Haber: Paşa BENZER

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 13:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir1
misafir1 - 8 yıl Önce

utanç duyuyorum o bayanları ezmelerinden bayanlara ellerinde çocuklarla yer vermemelerinden utanmadan gözlerinin içine bakarak,yüksek sesle mal mülk ve telefon konuşmalarından fenalık geldi.belediyemiz çok iyi çok memnunuz ama bazı insanların biraz daha görgülü olması lazım

SIRADAKİ HABER

banner195