Title of a News Article

91 Yaşındaki Zeliha nine kime dua etti?

.

91 Yaşındaki Zeliha nine kime dua etti?
banner206

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü,  Topdağı mahallesinde yalnız yaşayan Zeliha nineye, Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla sahip çıkarak yardım elini uzattı.

Yürüyemez durumda olan 91 yaşındaki Zeliha Mece’ye tekerlekli sandalye, gıda yardımı ve kışlık ısınma ve giysi yardımında bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden Zeliha ninenin mutluluğu adeta gözlerinden okundu.

Topdağı mahallesi 2708. Sokakta tek başına yaşam mücadelesi veren 91 yaşındaki Zeliha Mece’ye Eyyübiye Belediyesi sahip çıktı. 01.07.1924 Hilvan doğumlu olan 91 yaşındaki Zeliha Mece 5 yıldır tek odalı evde yaşam mücadelesi veriyor.  Tek odalı ve harabe olan evde yaşam mücadelesi veren Zeliha nineye yardım elini uzatan Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zeliha Mece’nin tüm kışlık giysi ve ısınma ihtiyaçlarıyla birlikte yıllık gıda ihtiyacını da karşıladı. Yürüyemez durumda olan Zeliha ninenin tekerlekli sandalye ihtiyacını da karşılan Eyyübiye Belediyesi çevredeki vatandaşların da takdirini topladı.

Rutin mahalle gezileri kapsamında ev ev, kapı kapı dolaşıp Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde yardıma muhtaç aileleri tespit edip yardım elini uzatan Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Topdağı mahalle gezileri kapsamında karşılaştığı Zeliha ninenin durumuna kayıtsız kalmadı. Tek odalı evde 5 yıldır zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Zeliha Mece’nin durumunu Başkan Ekinci’ye aktaran ekipler, Başkan Ekinci’nin “hemen yardım edin” talimatıyla harekete geçti. Komşu ve hayırseverlerin yardımı ile geçimini sağlayan Zeliha Mece’nin kışlık giysi ve ısınma ihtiyacıyla birlikte, yıllık gıda ihtiyacı ve tekerlekli sandalye ihtiyacı anında giderildi. Eyyübiye Belediyesi ekiplerinin kısa süre içerisinde ihtiyaçlarının tespit edilip giderilmesiyle duygulanan Zeliha nine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195