Title of a News Article

Abbas Güçlü'yü çıldırtan Urfalı!

 Abbas Güçlü, Kanal D ekranlarında yayınlanan programında kendisini 'taraf' olmakla suçlayan öğrenci ile kısa süreli bir tartışma yaşadı.

Kanal D ekranlarında Abbas Güçlü'nün sunduğu "Genç Bakış" programında Urfalı bir öğrenci ile konuk Selçuk Yöntem arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

 

"7 KİŞİ ÜNİVERSİTE OKUDU, 6'SI PARALEL SAYESİNDE"

Urfalı öğrenci Yöntem'e sorduğu soruda "Gezi Parkı olaylarını destekleyenler bertaraf oldu, desteklemeyenler AKP tarafı oldu. Türkiye'de ötekileştirme politikası var. Herkesin inine inen Başbakan Erdoğan cemaati de ikileştirdi. Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyan aslen Arap olan biriyim. Bizim Şanlıurfa'daki 1700 nüfuslu köyümüzde 7 kişi üniversite okudu, 6'sı paralel dedikleri sayesinde..." ifadelerini kullandı.

 

"MERAK ETMEYİN ERDOĞAN SİZİ GÖRMEZ"

Bunun üzerine Abbas Güçlü soru soran öğrenciyi olayları etnik kökenlere dayandırarak farklı noktalara çekmekle itham etti. İkili arasında polemiğe dönüşen bu tartışma, öğrencinin "Merak etmeyin Erdoğan sizi görmez. Bertaraf olmazsınız. Yandaş medya olmanın anlamı yok. Benim asıl demek istediklerimi Selçuk Yöntem anladı, tebessüm ediyor ama siz bertaraf olmamak için sözümü kesiyorsunuz." açıklamasıyla son buldu. (haberler.com)

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2014, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195