Title of a News Article

Acı’dan Erdoğan’a destek!

Şanlıurfa’nın önde gelen ailelerinden Bizineyd aşiretine mensup Mehmet Acı, kendi çizdiği tabloyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a göndererek maddi ve manevi anlamda kendisine destek verdiklerini belirtti.

Hz. İbrahim (A.S.)’ın dönemin zalim hükümdarı Nemrut tarafından ateşe atılmasını, ateşin suya, odunların ise balığa dönüşmesini anlatan bir tablo çizen Mehmet Acı, “O dönem karıncalar ateşe su taşıyarak saflarını belli etmişlerdi. Bizde buradan safımızı belli ediyoruz ve dünya liderlerini Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeye davet ediyoruz.” Dedi.

Yaşı 50 olmasına rağmen gerekirse cephede bile savaşabileceğinin altını çizen Acı, “Bu tabloyu dünya lideri olan Sayın Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımıza hediye olarak gönderiyoruz. Onun yanında olduğumuzu bilmesi ve biz Urfa olarak safımızı belirledik. Aklı, beyni olmayan dünya liderlerine sesleniyorum, Allah aşkına safınızı belirleyin haklının yanında olun diyorum.” Diye söyledi.

Hz. İbrahim (A.S.)’ı ateşe atılmasını andıran tabloyu kendisinin çizdiğini belirten Acı, “Tabloyu kendim yaptım, 6 yıllık ressamlık çalışmamda bu ürün güzel bir tablo olmasından dolayı, İbrahim Halilullah Peygamberimizi andırıyor. Odunların balığa, ateşinde suya dönüşünü anlatıyor. O dönemde zalim olan Firavun nasıl o bölgedeki insanları yandırmak istediyse de o dönemde çıkan İbrahim Halilullah peygamberimizden dolayı ve bu karıncalarda suyu taşıyarak o ateşi söndürmek istedi. Suyu az olmasına rağmen karıncaların ifadesi; biz saflarımızı belirliyoruz. Bizde bu tablo maddi değeri belki bir şey değil ama manevi değeri olarak biz Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu bildiriyor. Her konuda yanında olduğumuzu, yaşımız elliye varmasına rağmen cephede savaşmaya bile hazırız. Hiç tereddüt etmesin memleket, şeref İslamiyet uğruna ne gerekiyorsa, yanındayız ve Allah onun yar ve yardımcı olsun diyoruz. Çünkü onun gibileri olursa memleket inşallah rahata kavuşacaktır. İslam âlemi rahata kavuşacaktır. Küffar birleştiğine göre İslam’ında birleşmesini istiyorum, diliyorum ve dua ediyorum.” Şeklinde konuştu. Mehmet Acı yaptığı basın açıklamasının ardından tabloyu kargoya vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderdi.

 

Haber: Paşa BENZER

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2015, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195