Title of a News Article

Açıkgöz ödül aldı...

Açıkgöz ödül aldı...
banner206

Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreninde GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Yılın Kamu Yatırım Destek Ödülüne değer görüldü. 

Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de, Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlüğünde, Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz’ın sunumuyla gerçekleştirilen Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreninde GAP İdaresi Başkanlığı adına ödülü, Başkan V. Mehmet Açıkgöz aldı. Şanlıurfa ve Güneydoğu bölgesinin kalkınması için mücadele eden başarılı Bürokrat GAP idaresi Başkanı Mehmet Açıkgöz'ün Aldığı ödül  Şanlıurfa adına sevindirdi.

 GAP idaresi Başkanı Mehmet Açıkgöz, aldığı ödül sonrası kısa bir konuşma yaptı . Açıkgöz törende yaptığı konuşmada, “Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 30 yılı aşkın bir süredir bölgesel kalkınma alanında faaliyetlerimizi sürdüren bir kurum olarak, ‘Yılın Kamu Yatırım Destek Ödülü’ne değer görüldük. İş, sanat ve siyaset dünyasının bir arada olduğu böyle bir gecede burada bulunmak ve çalışmalarımızın ödüllendirilmesi bizim için çok anlamlı. Başta Luna ve Ratel Medya olmak üzere emeği geçen herkese bu güzel organizasyona imza attıkları için teşekkür ederim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2021, 22:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142