Title of a News Article

Açılışını Bakan Fakıbaba yaptı

.

Açılışını Bakan Fakıbaba yaptı
banner206

TJK’nın en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan At’la Terapi Merkezi’nin 5.’si, Şanlıurfa Hipodromu’nda açılıyor.
Türkiye Jokey Kulübü’nün engelli çocukların tedavisine alternatif olarak hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi At’la Terapi Merkezi, İstanbul Veliefendi, Diyarbakır, İzmir Şirinyer ve Bursa Osmangazi hipodromlarının ardından Şanlıurfa Hipodromu’nda hizmete açılıyor.
Şanlıurfa Hipodromu bünyesinde faaliyet gösterecek At’la Terapi Merkezi’nin açılış töreni, 13 Kasım Pazartesi günü saat 15.00’de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Yasin Kadri Ekinci ve TJK Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. At’lı dayanıklılık yarışması ve at’lı gösterilerin de düzenleneceği açılış etkinlikleri saat 11.00’de başlayacak.
Özel olarak yetiştirilmiş atlar ve uzman fizyoterapistler eşliğinde terapatik seanslarla fiziksel, zihinsel ve duygusal bozukluğu olan çocukların gelişimine katkı sağlayan At’la Terapi Merkezi, haftanın 3 günü   ve günleri  saatleri arasında hizmet verecek. Merkezden, tedavisine doktor raporuyla izin verilen tüm engelli çocuklar ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195