Title of a News Article

Adalet Bakanı Gül Urfa Adliyesini ziyaret etti

Adalet Bakanı Gül Urfa Adliyesini ziyaret etti
banner206
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Barış Pınarı Harekatı kapsamında incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Bakan Gül’e, Adalet Bakan Yardımcıları Şaban Yılmaz ve Uğurhan Kuş ile, Ceza İşleri Genel Müdürü Yakup Moğul ve Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Kemal Ertürk’te eşlik etti.

Şanlıurfa Güvenlik ve Acil Durum Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Bakan Gül, ardından Akçakale Adliyesi’ne gitti. Burada yapılan toplantıda Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak tarafından Bakan Gül ve heyet üyelerine Barış Pınarı Harekatı kapsamında yapılan çalışmalar ile ilgili brifing verildi. Bakan Gül, toplantının ardından Cuma Namazını Akçakale Merkez Camii’nde kılarak Ceylanpınar’a hareket etti. Ceylanpınar’da Suriye’nin kuzeyinden terör örgütü YPG/PKK tarafından yapılan havanlı saldırıda şehit olan 11 yaşındaki Elif Terim’in ailesini ziyaret eden Bakan Gül, aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Ardından Ceylanpınar Koordinasyon ve Hareket Merkezi’ni ziyaret eden Bakan Gül, Ceylanpınar’daki temaslarının ardından Şanlıurfa Adliyesi’ni ziyaret etti. Bakan Gül’ü Şanlıurfa Adliyesi’ne gelişinde Başsavcı Tolgahan Öztoprak’ın yanı sıra, Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, Başsavcı Vekilleri Fatih Çam ve Enver Eroğlu karşıladı. Başsavcı Öztoprak, Bakan Gül ve heyet üyelerine yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakan Gül, Şanlıurfa Adliyesi’nde görev yapan Cumhuriyet Savcıları, Hakimler ve personellerle de görüşerek görevlerinde başarılar diledi. Bakan Gül, daha sonra Başsavcı Öztoprak ile birlikte ziyaretlerine devam etmek üzere Şanlıurfa Adliyesinden ayrıldı.
Bakan Gül ve Beraberinde ki heyet daha sonra Valilik ve büyükşehir belediyesini ziyaret etti .
Gül, Balıklıgöl gezisinden sonra Ak parti il Başkanlığına geçti. İl Başkanı Bahattin Yıldız parti çalışmaları hakkında bilgi verdi 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, 19:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195