Title of a News Article

“Adalet yerini buluyor”

.

“Adalet yerini buluyor”
banner206

2014 Yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Göbeklitepe Kazı Başkanı Prof. Dr. Klaus Schmidt'in eşi Çiğdem Köksal Schmidt, Şanlıurfa Müzesi Müdürü Müslüm Ercan’ın ihraç edilmesiyle ilgili “Adalet yerini buluyor” yorumunda bulundu.

 

İBRAHİM HALİL ŞEKER

Göbeklitepe Kazı Başkanı Prof. Dr. Klaus Schmidt'in hayatını kaybetmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Kazı Başkanı olarak görevlendirilen Şanlıurfa Müze Müdürü Müslüm Ercan ile Klaus Schmidt'in eşi Çiğdem Köksal Schmidt’in arası açılmıştı. 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından yürütülen soruşturma kapsamında açığa alınan ve geçtiğimiz günlerde de görevinden ihraç edilen Müslüm Ercan’ın bu durumuna en çok Çiğdem Köksal Schmidt sevindi. Schmidt, Ercan’ın ihraç edilmesiyle ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;

“Adalet ! Bugün , 675 numaralı KHK ile devlet memurluğundan ihraç edilenlerin arasında bir isim, düşene sevinmek gibi kötü bir tarafım mı var benim yoksa, ya da adalet yerini buluyor ondan mı içimdeki ferahlık dedirtiyor, kesinlikle ikincisi ! Göbekli Tepe için son iki senedir yapılan hatalardan dönmenin ilk adımı bu idi sanırım, darısı işimiz görülsün, kazı başkanlığını kapalım yeterki diyerek her türlü uygulamada yan yana yürüyen diğerlerinin başına...”

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2016, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195