Title of a News Article

Aileler, bağımlılık konusunda bilgilendirildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince Uzman doktor ve psikologlar tarafından 'Süreç ve Sonuçları ile Madde Bağımlığı' adı altında ailelere yönelik konferansı düzenlendi.

Şanlıurfa’da madde bağımlının zararları ve yapılması gerekenler konusunda aileleri bilgilendirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi Yeşilay ile ortak bir çalışmaya daha imza attı. Sabah basına bilgi veren heyet öğlen saatlerinde ailelerle bir araya geldi. ilk olarak Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile yürütülecek ortak çalışmalar hakkında toplantı yapan Uzman Doktor ve Psikologlar, ardından Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan konferans salonunda ailelerle bir araya geldi. Madde bağımlılığı sürecinde yapılması gereken adımları gelen ailelere anlatan uzman heyet, sürecin işleyişi ve tıbbi açıdan ailelere düşen sorumluluklara değindi.

Gerçekleştirilen programa, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait Kaya, Yeşilay Genel Müdürü Savaş Yılmaz AK Parti Madde Komisyon Başkanı Hasan Suyun ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gerçekleştirilen programa katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait Kaya, "Büyükşehir Belediyesi tarafından örnek bir çalışmaya imza attık. Amacımız aileleri ve bireyleri madde bağımlığından kurtarmak, eğer bir kişiye bile yardımcı olursak ne mutlu bize. İnşallah bu tür programların devamını yapacağız" dedi. Programa katılan Yeşilay Genel Müdürü Savaş Yılmaz ise,"Büyükşehir Belediyesi ile ortak bir çalışma yürüterek Şanlıurfa'daki madde bağımlığına farkındalık katmak için buradayız" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195