Title of a News Article

Ak Parti'de MKYK'da hangi Urfalı isim...

Ak Parti'de MKYK'da hangi Urfalı isim...
banner206

Nefesler Tutuldu Ak Partide MKYK ‘ya Kimler Girecek?

AK Parti’nin 7. Olağan Büyük Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü Ankara Spor Salonu’nda yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede 2023 seçimlerine dair önce 50 Kişilik MKYK üyesisini belirleyecek ve akabinde MYK üyelerini seçecek.

Şanlıurfa’da nefesler tutuldu Ak partide Hangi isimler MKYK’ya girecek. Bununla ilgili hem milletvekilleri arasında hem de Ak partide İl Başkanlığı yapmış siyasetçilerin yarın yapılacak olan Büyük kongrede MKYK’ya girmek için hummalı kulis çalışmalar yaptıkları aşikar.

Peki yarın yapılacak Ak Partinin 7. Olağan büyük kongresinde. Hangi Urfalı Siyasetçiler öne çıkıyor?

İbrahim Halil Yıldız, 2 dönemdir MKYK üyesi olarak başarıl bir şekilde görevini ifa ediyor ve tekrar MKYK’ya girmesi bekleniyor.

Vildan Polat, Bu dönem MKYK’da görev aldı. Aktif olarak çalışmalar yaptı. MKYK’ya girmesi muhtemel adaylar arasında.

Kasım Gülpınar, AB komisyon başkanı olarak yapmış olduğu aktif çalışmalar ile dikkat çekiyor ve MKYK’ya girmesi beklenen isimler arasında. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün Gülpınar için kulis yaptığı biliniyor. 

Bahattin Yıldız, Başarılı bir şekilde Ak Parti İl Başkanlığı görevini yürüttü. MKYK’ya girmesi muhtemel aday arasında.

öte yandan alınan bilgilere göre MKYK üyesi Yıldız ve AB komisyonu Başkanı Gülpınar'ın yeni listede yer almasına kesin gözle bakılıyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2021, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195