Title of a News Article

Ak Parti'den “blok oy” itirazı

Ak Parti'den “blok oy” itirazı
banner206
Şanlıurfa'da Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Yüksek Seçim Kuruluna 1 Kasım seçimlerinde blok oy kullanıldığı gerekçesi ile itirazda bulundu.
1 Kasım erken seçimlerinde usulsüzlük olduğu gerekçesiyle AK Parti İl ve İlçe yönetimleri bugün Şanlıurfa Adliyesine gelerek itirazda bulundular. Beyazgül; itirazlarımızı verdik şimdi hukuk çerçevesinde devam edeceğiz diyerek oyların tekrardan sayılmasını istiyoruz dedi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgülkonuşmasında şunlara yer verdi. “ Bugün saat 15:00 ‘danevvel 13 İlçemizde bir kısım sandıklara bunlar blok oy kullanılan yerler. Geçersiz oylara ilişkindir, itirazlarımızı verdik. Şimdi hukuk çerçevesinde haklarımızı sonuna kadar aramaya devam edeceğiz. Esasen 9 Milletvekilimizi çıkarmış bulunmaktayız. Buna rağmen halkımızın iradesi neyse olduğu gibi yansısın diye bu itirazlarımızı yapmış bulunmaktayız dedi.”
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba konuşmasında şunlara deyindi. “ Geçen 7 Haziran seçimlerinde de böyle bir algı yaratıldı. Bütün vatandaşlar gerçekten çok da rahatsız oldu. Gerçekten halkın helal oylarıyla bizler seçildik. Halkın oylarına sahip çıkacağız. Bu bir algı operasyonudur. Allah’ın izniyle hemşerilerimiz rahat olsun. 9 Milletvekilimiz çıkmıştır biz oylarımıza sahip çıkacağız dedi.”

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195