Title of a News Article

Ak parti Eyyübiye il danışma toplantısı yapıldı

Ak parti Eyyübiye il danışma toplantısı yapıldı
banner206
Ak parti Eyyübiye il danışma toplantısı Ziraat Odası konferans salonunda yapıldı. Program, kuran-i kerim tilaveti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ak Parti iktidarı döneminde yaptığı programların slayt şeklinde izletilmesiyle başladı.

Daha sonra açılış konuşmasını yapan Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, “Hepinizin malumu hamdolsun ki 14. Yılı da gördük. İnşallah Allah’u Teâlâ nice 14 yıllar gösterir bundan sonra da Ak davada da daha iyi yerlere gelme adına 14. Yılımız hepimize hayırlı olsun diyorum.” Dedi.

Demirbaş, “Bizler gerek ilçe yönetimimizle gerek kendi aramızda yaptığımız istişarelerde tevafuktur ki 14. Yılına da denk gelmesi münasebetiyle bizlerde dedik ki bizlere önceden hizmet etmiş değerli büyüklerimize, gerek ilçe başkanlığından, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, İl Başkanlarımızdan ve vekillerimizden bir vefa anlamında ve bir araya gelme anlamında istişarelerde bulunduk ve buraya geldiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler bir yere gelirken bunun bir bayrak yarışı olduğunu biliyoruz. Hamdolsun şimdi bayrak bizde, makamın 2-3 çeşidi vardır. Biz şuanda bu koltukta bu bayrağı değerli büyüklerimizden il başkanlığı yapmış, milletvekilliği yapmış, kadın kolları, gençlik kolları başkanlığı yapmış, ilçe başkanlığı yapmış ağabeylerimizden geçici bir süreliğine biz bu bayrağı almış bulunmaktayız. Lakin bundan öncesi süreçte gerek 14 yıllık süre zarfından mahalle temsilciliğinden tutunda en büyük seviyeye kadar bu hizmetlerde bulunmuş değerli büyüklerimize bir plaket takdimi ve neticesinde programı sonlandıracağız.” Diye konuştu. Toplantıya Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş’ın yanı sıra, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Bahattin Yıldız, eski milletvekilleri Müfit Yetkin, Abdülkerim Gök, milletvekili adayları Yusuf Eğilmez, Mustafa Zahit, Mustafa Yavuz, MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin, çok sayıda Ak Parti belediye meclis üyesi ve partililer katıldı. Öte yandan programın sonunda Ak Parti hizmet etmiş isimlere plaket takdim edildi.  

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 18:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195