Title of a News Article

AK Parti Eyyübiye Teşkilatı çalışmalara start verdi

.

AK Parti Eyyübiye Teşkilatı çalışmalara start verdi
banner206

AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak referandum için çalışmalara start verdi.

 

OSMAN KAYA

Referandumda ‘evet’ diyecek olan AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı, sahaya inerek çalışmalara başladı. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ve AK Parti Eyyübiye Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ağar, bu kapsamda Evren Sanayi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan’ı ziyaret etti.

Bir süre önce yapılan kongrede yeniden Evren Sanayi Kooperatif Başkanlığına seçilen Arslan’ı tebrik eden Demirbaş, görevinde başarılar diledi.

Referandumda ‘evet’ oyunun çıkabilmesi için çalışmalarına start verdiklerini vurgulayan Demirbaş, “Bu süreç memleket süreci,partiler üstü bir süreçtir. Biz AK Partiliyiz diye sadece AK Parti adına oy alma anlamında değil memleket için oy alma anlamında sahadayız.Bu noktada geleceğimiz için herkesin bu konuda duyarlı olup referandumda ‘evet’ oyunu kullanmalarını bekliyoruz” dedi.

Arslan ise, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatına teşekkür ederek, referandumun ülkemizin geleceği için önemli olduğunu belirterek, hayırlara vesile olmasını diledi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195