Title of a News Article

Ak Parti Gençlik Kollarından anlamlı pankart

Ak Parti Gençlik Kollarından anlamlı pankart
banner206

AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç COVID-19'la Mücadelemizin Özverili ve Fedakâr Kahramanları Sağlık Çalışanlarımızın Yanlarındayız, Birlikte Başaracağız. Dedi.

AK Parti Şanlıurfa il gençlik kolları başkanı Saraç  ve gençlik kolları üyeleri Kent merkezinde ki hastanelere pankart asarak sağlık çalışanlarına teşekkür etti.


Başkan Saraç, konuyla ilgili kısa bir açıklama yaparak şunları ifade etti

"Önce Sağlık, Önce İnsan” 

İlk kez Çin’de ortaya çıktıktan sonra dünya çapında yayılarak ölümlere neden olan koronavirüs, tüm çabalara rağmen bulaşıcılığı ve yayılma hızıyla tüm insanlığı tedirgin etmeye devam etmekte; Türkiye’de ise devletimizin aldığı proaktif tedbirler doğrultusunda bütün fertleri ve kurumlarıyla topyekün bir mücadele yürütülmektedir. 
 
Hiç kuşkusuz ülkemizde koronavirüs ile yürütülen mücadeleye sağlık çalışanlarımız öncülük etmektedirler. COVID-19 vakalarını en ön safta karşılayan sağlık çalışanlarımızın takdire şayan bu mücadeleleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.  13 İlçe Yönetimimizle birlikte COVID-19 tehdidiyle mücadelemizin özverili ve fedakâr Kahramanları sağlık çalışanlarımızın yanındayız, 
Hep Birlikte Başaracağız."

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2020, 22:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195