Title of a News Article

AK Parti İlçe Başkanı Urfa'ya gelirken PKK tarafından kaçırıldı...

.

AK Parti İlçe Başkanı Urfa'ya gelirken PKK tarafından kaçırıldı...
banner206
 AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya, Erzurum'dan Şanlıurfa'ya gittiği sırada aracını durduran PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, partilerinin İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya'nın, terör örgütü PKK üyeleri tarafından kaçırıldığını bildirdi.

 

ERZURUM'DAN ŞANLIURFA'YA GİDİYORLARDI

Yeşilyurt, yaptığı açıklamada, AK Parti İspir İlçe Başkanı Çetinkaya'nın, kardeşi Şahin Çetinkaya ve beraberindeki bir kişiyle Erzurum'dan Şanlıurfa'ya gittiğini söyledi.

 

PKK'LI TERÖRİSTLER ARACINI DURDURDU

Çetinkaya ve kardeşinin içinde bulunduğu otomobilin, Bingöl'ün Genç ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi arasında terör örgütü PKK üyeleri tarafından durdurulduğunu ifade eden Yeşilyurt, şunları kaydetti:

 

"GÖZLERİNİ BAĞLAYIP GÖTÜRMÜŞLER"

"Araçlarını durdurup, terör örgütü propagandası yapmışlar. Kimlik kontrolünde kardeşinin üzerinden AK Parti kimliği çıkmış. Hanginiz başkan diye sormuşlar, Salih Zeki başkanımız da kendisinin İspir ilçe başkanı olduğunu söylemiş. Kendisinin gözlerini bağlayıp götürmüşler. Kardeşini ve yanlarındaki kişiyi de serbest bırakmışlar. Kardeşi ve yanındaki kişi, şu an Lice ilçesindeki Duru Jandarma Karakol Komutanlığında bekliyor."

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195