Title of a News Article

AK Parti’de flaş gelişme

AK Parti’de flaş gelişme
banner206
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, Şanlıurfa il genelindeki sivil toplum kuruluşlarının milletvekilli aday adayları ile ilgili görüşlerini alacak. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de Ankara'ya çağrıldı. 

AK Parti’de 7 Haziran’da Şanlıurfa’dan seçimlere girecek olan 12 kişilik milletvekili adayını belirleme çalışmaları devam ediyor. Gazeteci Reşat Uzun'un aldığı bilgiye göre; AK Parti’de yapılan temayül yoklamasının ardından bu kez de sivil toplum kuruluşlarının görüşleri alınacak. STK başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Pazartesi günü AK Parti il başkanlığında toplantı yapılacak. Toplantıda mevcut milletvekilleri ve aday adayları ile ilgili fikirler alınacak. Ayrıca 23 Mart 2015 Pazartesi günü Saat 09:00 da DSİ konferans salonun da oy kullanma işlemi yapılacak. Saat 17.00’de sona erecek olan seçimde, STK Başkanları ve üyeleri istedikleri aday adayına oy kullanacaklar.

Bu arada bugün AK Parti Genel Merkezine giden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa milletvekili adaylarını belirleyecek olan MYK Üyeleri ile görüşerek, milletvekili aday adayları ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195