Title of a News Article

AK Parti’de sandık alarmı!

 AK Parti’de sandık alarmı!
banner206

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi AK Parti Şanlıurfa teşkilatları Sandık Kurulu müşahitlerinin, bina ve kat sorumlularının belirlenmesi için toplandılar.

AK Parti İl Başkanlık Binasında İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Başkanları, İl ve İlçe Seçim Koordinasyon Başkanları ve Seçim İşleri Başkanları katıldılar.

 

Seçim sandıkta kazanılır

Toplantıda konuşan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; Seçimlerde oy kullanmak kadar oyuna sahip çıkmanın önemli olduğunu söyledi.  Eğilmez konuşmasında:  “Seçim sandıkta kazanılır, bizlerde Genel Başkanımızın ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesi için Şanlıurfa ve ilçelerinde teşkilatlar olarak sandıklarımıza sahip çıkıyoruz. Her bina, her kat ve her sandık için sorumlu arkadaşlarımız olacak. Seçim çalışmaları oy kullanımı ve oyların sayımına kadar her adımda arkadaşlarımıza büyük görevler düşüyor. İnşallah Şanlıurfa’da bu sandık yönetim kurullarını tamamlayarak seçimlerde güzel sonuçlarla çıkacağız. Biz buna inanıyoruz ve teşkilatlarımıza güveniyoruz’’ dedi.

 

Sandık yönetim kurulları düzenli toplanacak

Sandık Yönetim Kurullarının bundan böyle her ay düzenli toplanacağını söyleyen İl başkanı Eğilmez; “Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Daha sonrasında genel seçimler olacak. Biz de bundan sonra her ay düzenli olarak sandık yönetim kurulları toplantılarını yapacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez yanı sıra İl başkan yardımcıları Cemil Çadak, Bekir Kan ve Zeki Kurt’un katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapılacak çalışmalar ve programlarla ilgili olarak İlçe ve Seçim koordinasyon Başkanları bilgilendirildi.

Akşam iftar yemeğinden sonra başlayan toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2014, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195