Title of a News Article

AK Partili bütün belediye başkanları bu toplantıda olacak

AK Partili bütün belediye başkanları bu toplantıda olacak
banner206

31 Mart yerel seçimleri ve 23 Haziran'da tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin ardından, AK Parti'de olağan belediye başkanları kampı başladı. 19-21 temmuz tarihleri arasında Erzurum'da başlayan eğitim toplantısında, Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, net mesajlar verdi.

Erzurum’da başlayan ve Şanlıurfa, Nevşehir, Bursa, Afyonkarahisar ve Samsun’da sürecek eğitim toplantılarında başkanlara önemli mesajlar veriliyor. Toplantıda Erdoğan’ın mesajı başkanlara iletildi. Erdoğan’ın mesajının başında 'halktan kopmayın' öğüdü geldi. Belediye başkanlarının sürekli halkın içinde olması ve yapılan hizmetleri vatandaşa en iyi şekilde anlatmaları istendi.

Peki Urfa'da ki toplantı ne zaman yapılacak?

Erzurum'da başlayan AK Parti Belediye başkanları toplantısının ikinci durağı Şanlıurfa olacak. Kentin tanıtımı açısından büyük bir fayda elde edileceği öngörülen Belediye başkanları toplantısı 3 gün sürecek. 2,3 ve 4 ağustos tarihlerinde yapılması planlanan ikinci buluşma Şanlıurfa turizmine ve ekonomisinde canlılık katacağa benziyor. 

Yıldız ve Beyazgül ev sahipliği yapacak!

Şanlıurfa'da gerçekleşecek olan eğitim toplantısına AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ev sahipliği yapacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da toplantıya katılması bekleniyor.

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2019, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195