Title of a News Article

Akar net konuştu tarih verdi

Akar net konuştu tarih verdi
banner206

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı için Belçika'nın başkenti Brüksel'e geldi.

AKAR SORULARA CEVAP VERDİ

Akar, NATO Karargahı'ndaki Türkiye’nin NATO Daimi Temsilciliği'nde gazetecilerle bir araya gelerek, Pınar Barış Harekatı'na ve gündeme ilişkin sorulara cevap verdi.

Akar'ın konuşmasından satır başları;

29 EKİM SAAT 18.00'DE BİTİYOR

Akar, "Saat konusunda da Ruslarla anlaştık, 150 saat dedik. 29 Ekim saat 18.00'de bitiyor. O zamana kadar olayları yakınen takip ediyoruz. Ondan sonraki durumu tekrar değerlendirip gereğini yapacağız.

Soçi mutabakatı Bakan Hulusi Akar'a soruldu VİDEO

SOÇİ MUTABAKATI PLANLANDIĞI GİBİ GİDİYOR

Soçi mutabakatı gayet normal, planlandığı gibi gidiyor.

ETNİK TEMİZLİK İFADESİNİ KABUL ETMİYORUZ

Birtakım ifadeler kullanılıyor, iddialar çıkıyor basında, 'etnik temizlik...' Biz bunu hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Bizde böyle bir şey yok. Etnik temizlik bu kadar kolay kullanılacak bir laf değil. Gerçekle tamamen uzak, gerçekle hiç alakası olmayan bir şekilde bunların konuşulması, yazılması çizilmesi gerçekten hiçbir şekilde ahlaki değil.

KİMYASAL SİLAH KULLANILMADI

Arazi orada, alan orada, her şey açık. Kim gelmek istiyorsa gelsinler götürelim, bakalım inceleyelim orada böyle bir şey var mı? Kimyasal silah kullanılmış mı, bakalım.

İspanya'nın ülkemizde görev yapmakta olan Patriot bataryasının süresini bir yıl daha uzatmasını da biz memnuniyetle karşıladık."

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2019, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195