Title of a News Article

Akçakale'de binler demokrasi için yürüdü

.

Akçakale'de binler demokrasi için yürüdü
banner206

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini  Anma,Demokrasi ve milli birlik günü dolayısıyla yaklaşık 3 Bin kişi mehteran takımı eşliğinde bayraklı kavşaktan Suriye sınırına kadar yürüdü.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle kapsamlı anma etkinlikleri kapsamında Akçakale belediyesi tarafından düzenlenen programda yaklaşık 3 Bin kişi mehteran takımı eşliğinde bayraklı kavşaktan Suriye sınırına kadar yürüdü.

yürüyüşün ardından toplanan halk Akçakale Süleyman şah ilk okulunda salavatlar ve  dualar okuyarak darbenin birinci yılında hain darbe girişimini lanetlediler.

5 gün devam edecek 15 Temmuz Şehitlerini  Anma,Demokrasi ve milli birlik günü etkinlikleri bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardında Akçakale belediye başkanı Abdülhakim Ayhan yaptığı konuşmada;15 Temmuz Aynen Çanakkale Zaferi gibidir insanlar Allah'ın hikmetiyle tankların altına yatarak bu hain darbe girişimini engellediler. Tabii ki Türk silahları Kuvvetleri içerisinde hainler var  bu hainlerin  yüzünden tüm Türk Silahlı kuvvetlerini kötülemek de doğru değildir. Bir yıl önce de Türk Silahlı kuvvetlerimiz ile beraber kol kola bu nöbetleri beraber icra ettik. Şimdi yine aynı şekilde Tabur komutanım, ilçe Jandarma Komutanı, şube başkanım aramızdalar. içimizdeki hainler inşallah temizleniyor temizlenecek  bu ülke inşallah bir daha 15 temmuz'u Yaşamaz çünkü dış güçlerin bize yapmış olduğu oyunları hepimiz görüyoruz ondan dolayı ben buradan tüm hemşehrilerime sesleniyorum aynı şekilde devletimizin yanında bayrağımızın yanında dik durmalarını istiyorum. dedi.

Düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini  Anma,Demokrasi ve milli birlik günü etkinliklerine Akçakale kaymakam vekili Harran kaymakamı Temel Ayca,Belediye başkanı Abdülhakim Ayhan,Kıbrıs gazileri,kamu kurum amirleri,sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Binler ellerindeki Türk bayraklarıyla Suriye sınırına kadar yürüdü.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2017, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195