Title of a News Article

Akçakale'de yol atağı...

.

Akçakale'de yol atağı...
banner206
 Akçakale Belediye Başkanı Ecz.Abdulhakim Ayhan’ın talimatlarıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yol genişletme kilitli parke taş döşeme ve stabilize yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Akçakale Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde başlattığı yol yapım çalışmaları kapsamında kilitli beton parke, stabilize yol yapım çalışmaları ile yol genişletme çalışmalarına hız verdi. Alt yapısı tamamlanmış yollar için belirlenen program dahilinde harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışması ilçe halkından da takdir topluyor. Akçakale Belediye Başkanı Ecz.Abdulhakim Ayhan’ın  ilçe genelinde bozuk yol kalamayacak’ söylemi bir bir hayata geçiriliyor.

Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilk etapta acil ihtiyaç olarak belirlediği birçok mahallede kilitli parke, mucur ve yol genişletme Köyler arası bozulmuş yol, asfaltı olmayan yollar ve dar yollarda çalışma başlatan ekipler kısa sürede çalışmaların bitirmesi hedefleniyor.

“MERKEZ VE KIRSAL AYIRIMI YAPMADAN ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ”

İlçe genelinde yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Muhiddin Altınsoy, hava şartlarından dolayı imkanlar dahilinde çalışmalara hız verdiklerini belirterek" Akçakale belediyesi olarak kış şartlarından dolayı imkanlar el verdiği sürece kırsal hizmetlerde ve Akçakale merkezde yol genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Akçakale belediyesi kırsalda stabilize ve mucur serim çalışmalarına devam ediyoruz. Yol genişletme çalışmaları yaparken merkez mahallelerimizde ise kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ve yol genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir." Dedi .

“BAŞKAN AYHAN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’a ve ekibine teşekkür eden Fatih Sultan Mehmet mahalle muhtarı Salih Aydoğdu ise," Belediyemizin mahallemize yapmış olduğu kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ve yoların genişletilip düzeltilmesinden dolayı başta belediye başkanımız sayın Abdülhakim Ayhan’a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum."İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195