Title of a News Article

Akçakale’de acil servis yolu asfaltlanıyor

.

Akçakale’de acil servis yolu asfaltlanıyor
banner206

Akçakale’de İlçe Devlet Hastanesi güzergâhında yer alan 2500 mt uzunluğundaki acil servis yolu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanıyor.

Akçakale’de ambulansların kullandığı acil servis yolunu gece mesaisi yaparak asfaltlayan, yolu çamurdan ve çukurdan kurtaran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne Akçakaleliler teşekkür etti.

Yolu asfaltı olmayan, çamur ve çukur içersindeki yolda önce altyapı hizmetlerini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri ardından acil servis yolunu asfalta hazırladı. Hazırlıkların tamamlanması ile birlikte yolu, gece mesai yaparak asfaltlayan ekipler, ilçede trafik sıkışıklığına neden olmadan çalışma yürütüyor.

 

HABUR'DAN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Akçakaleli Halil Habur, “Akçakale’de yaşıyorum. Cadde üzerinde esnaflık yapıyorum. Bu yolumuz eskiden çamur idi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu gece saatinde bize asfalt hizmeti sunuyorlar. Hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Bize çamurdan ve çukurdan kurtardılar. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195