Title of a News Article

Akçakale'de güvenlik konuşuldu

Akçakale'de güvenlik konuşuldu
banner206

 Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Ağustos ayında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili seçim güvenlik toplantısı Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında yapıldı.

Akçakale Kaymakamlık makam odasında gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Cem Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, MHP Ilçe Başkanı Abdulnur Yeşildağ, BDP İlçe Başkanı İsmail Yılmaz katıldı. Yapılan toplantıda Ağustos ayı içerisinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak, İlçe Seçim Kurulu açısından devam eden çalışmaları hem de alınacak idari tedbirler gözden geçirmek amacıyla, seçimlerin güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi için yapılacak çalışmalar ve alınacak önlemler görüşüldü.

Yapılan toplantı sonrası kaymakam Eyüp Fırat yaptığı açıklamada "Bu Pazar Cumhurbaşkanlığı Seçimi için gerçekleştireceğimiz siyasi parti başkanlarıyla toplandık. Tabi yeni bir seçim atmosferine girdik. Arkadaşlarla seçimlere hazırlıklarımızı görüştük. Akçakale'de huzurlu bir seçim dönemi geçireceğiz. Seçimlerin sakin bir şekilde, demokrasinin tüm gereklilerini yerine getirerek, inşallah seçimi tamamlayacağız. Ben tüm siyasi partilere katkılarından dolayı başarılar dilerim" dedi

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195