Title of a News Article

Akçakale'de proje ofisi kuruldu

Akçakale'de proje ofisi kuruldu
banner206

Akçakale Kaymakamlığı İlçe’nin gelişimi ve dönüşümü için Proje Ofisini kurdu.

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat Tarafından Kurulan Proje Ofisi ilk toplantılarını Akçakale’de görev yapan Basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özellikle Karacadağ, SODES, iller bankası, AB, GAP İdaresi, Tarım Bakanlığı, gibi sosyal projelere finansman sağlayan kurumlarla ilgili çalışmalara başlayan Proje Ofisi Çalışanları yapacakları projelerle ilçeye büyük bir katkı sağlayacak.

Yeni kurulan Proje Ofisi ile ilgili olarak bir açıklama yapan Proje Ofisi Koordinatörü Mahmut Argın; “Akçakale Kaymakamlığı bünyesine Kaymakam beyin liderliğinde, sene başından buyana kurmaya çalıştığımız proje ofisimiz, hem resmi kurumlara hem özel kurumlara hizmet etmeyi amaçlıyor. Burada bulunan eğitimci arkadaşlar, esnaf arkadaşlar bu ofiste görev yapacaklar. Bu ekip İlçe ’ye katkı sağlamak için ellerinden gelen tüm imkan ve kaynakları kullanacaklardır” dedi.

Proje Ofisini kuran Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ise; Akçakale’de göreve başladığı günden buyana üzerinde durdukları ve oluşturmak istedikleri proje ofisini tamamladıklarını vurgulayarak, “Proje ofisi çalışanlarımız çok istekli gayretli arkadaşlarımızdır. Biz Akçakale’de bir başlangıç yapmak istiyoruz. İnşallah bundan sonra da yapılan bu çalışmaların üstüne bir şeyler koyarak çalışmamlar genişletilecektir. Kurduğumuz Proje Ofisi sadece devlete değil, Özel sektöre de proje üretecek, inşallah önümüzdeki hafta özel sektörle de bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Proje ofisi olarak Akçakale’ye bir çivi dahi çakabilirsek mutlu olacağız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2014, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195