Title of a News Article

Akçakale'ye sürpriz ziyaret

Akçakale'ye sürpriz ziyaret
banner206
 Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdürü Temindar Aytekin ve beraberindeki heyet, Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'ni ziyaret ederek çadır kentte yapılan çalışmalara hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar genel müdürü Temindar Aytekin, Genel Müdür Yardımcısı İslam Emiroğlu ve Şanlıurfa İl Müdürü Murat Demirkol'u, çadır Kent müdürü Hüseyin Ortaç, Müdür Yardımcılarından Yasin Seyhan, Bekir Engül, Hasan Öztürk ve birim sorumluları karşıladı.

Gelen heyete, sosyal alanlarda yapılan etkinlikler gösterilerek, çadır kentte yapılan çalışmalar anlatıldı. Daha sonra Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat'la bir araya gelen gelen heyete yapılan çalışmaların brifingi verildi.

Gelen heyetin ziyareti ile ilgili Kaymakam Fırat kısa bir açıklamada bulundu. Fırat, "Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Genel Müdürü kampı ziyaret etiler. Birlikte hem çadır kentteki kardeşlerimizi, hem de sosyal tesislerimizi kendilerine tanıtma fırsatı bulduk. Kendileride çok memnun kaldılar. Ziyeretleri için kendilerine teşekkür ediyorum"dedi.

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı genel Müdürlüğü Heyeti, çadır kentteki incelemelerin ardından Şanlıurfa'ya hareket etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2014, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195