Title of a News Article

Akçıl Urfa'yı salladı

Akçıl Urfa'yı salladı
banner206

 Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Sinan Akçıl, mini konser ve imza günü için ilk kez geldiği Şanlıurfa’da, hem kendi coştu hem de sevenlerini coşturdu.

 

FORMA VE POŞUYLA SAHNEYE ÇIKTI

Şanlıurfaspor forması, başında Şanlıurfa’nın yöresel örtüsü poşu ile çıktığı sahnede hayranlarıyla hemen sıcak bir iletişim kuran Sinan Akçıl, kendi şarkılarının yanı sıra Şanlıurfa yöresinin bütün Türkiye’de tanınıp sevilen “Urfalıyım ezelden”, “Urfa’nın etrafı dumanlı dağlar” adlı türküleri söyledi. Sevenlerinin eşlik ettiği Şanlıurfa türkülerinden sonra genç şarkıcı, kendisini tüm Türkiye’ye tanıtıp sevdiren eserlerini seslendirmeye başladı. Akçıl, “Biri bana gelsin”,”Tabi tabi”, “Bu kalp tak tak atıyor”, “Atma” gibi sevilen eserlerini hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

 

BURCU ÇETİNKAYA’YI ÇAĞIRDI

Sinan Akçıl, Piazza'daki konseri sırasında hayranlarına bir de sürpriz yaptı ve izleyiciler arasında bulunan ünlü milli rallici Burcu Çetinkaya’yı sahneye çağırdı. Üç yaşından bu yana kendisini tanıdığını söylediği Burcu Çetinkaya ile sohbet eden Sinan Akçıl, dinleyicilerine “Burcu benim çocukluk arkadaşım. Kendisi Şanlıurfa’yı çok güzel bir şekilde temsil ediyor. Eminim kendisiyle benim gibi sizler de gurur duyuyorsunuzdur” dedi.

 

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Konserinin ardından imza günü etkinliğine katılan Sinan Akçıl, burada beklemediği bir sürprizle karşılaştı. 20 Mayıs'ta doğan şarkıcının, doğum gününü 10 gün gecikmeli de olsa kutlamak isteyen hayranları, sürpriz doğum günü pastasıyla Akçıl’ın karşısına çıktı. Sürpriz kutlama üzerine çok duygulandığını belirten sanatçı, pastanın üstündeki mumları alkışlar içinde üfleyip söndürdükten sonra “Çok teşekkür ederim. Şanlıurfa’da muhteşem karşılandım. Bu kadar sevildiğimi tahmin etmiyordum. Gerçekten Şanlıurfalılar şöhretleri kadar sıcakkanlı insanlar. Buraya gelmekten çok mutlu oldum” diye konuştu. Akçıl, daha sonra hayranlarına tek tek imza dağıttı, onlarla birlikte öz çekim yaptı.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195