Title of a News Article

Akıma dahil oldu ama...

Akıma dahil oldu ama...
banner206

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, twitter hesabından başlattığı bir yarışma ile kitap hediye edileceğini duyurdu, lakin sadece kitap ve kitap sayısının az olması tepkilere neden oldu.

Geçtiğimiz aylarda birçok Belediye Başkanının başlatmış olduğu akıma dahil olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, twitter hesabından yaptığı paylaşımla tüm kitapları aynı anda rafta durdurulup ekran görüntüsü alan şanslı kişilere kitap hediye edileceğini açıkladı. Gaziantep Kültür A.Ş tarafından dağıtımı yapılacak olan kitapların sayısı ise tek haneli rakamın bir üstü. Yani toplamda 10 adet kitap hediye edileceği bildirildi. Şahin'de, paylaşımında 10 adet hediye edileceğini vurguladı fakat, paylaşımın altına onlarca ekran görüntüsü düştü ve kitap sayısının yetersiz olduğu takipçiler tarafından dile getirildi. 

Ayrıca, Akıma katılan isimlerden biri de, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş. Twitter hesabından akıma katılan Kuş, kitabın yanı sıra Urfa fıstığı ve Urfa isotu da hediye etmişti.

Okumanın yaşı, yeri ve zamanı yoktur. Öyle ki, Pandemi nedeniyle de son haftalarda yine kısıtlamalar sıkılaştırıldı ve sokağa çıkma yasakları ülke genelinde uygulanmaya başlandı. Zorunlu işi olmayanların dışında sokağa çıkmak yasak hale getirildi. Bu yüzden de evde kalan insanlar, ya televizyon, ya telefon yada başka şeylerle uğraşmak zorunda kalıyor. Kitap okumanın faydası ise bir hayli fazla. Başlatılan bu akım, pandemi döneminin en iyi avantajlarından birisi oldu. 

Akıma, Şanlıurfa'dan ve diğer bölge illerden de katılım olduğu görüldü. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2020, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195