Title of a News Article

Akın mesaj yayınladı

.

Akın mesaj yayınladı
banner206

Şanlıurfa Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) İl Müdürü Şerafettin Akın, 10 Ocak gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 BYEGM Şanlıurfa İl Müdürü Şerafettin Akın, yayınladığı mesajında, her mesleğin kendine özgü zorluklarının olduğunu ama gazetecilik mesleğinin bunların içerisinde en zor olanlarından birisi olduğunu belirterek, şunları kaydetti;

“Gazetecilik mesleğini, büyük fedakarlıklarla, sorumluluk içerisinde, tarafsız ve güvenilir bir habercilik anlayışı ile yerine getiren basın mensuplarımız çalışmaları ile toplumun aydınlatılması ve bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstlenmektedirler. Bu görevi yerine getirirken mesai kavramı gözetmeksizin pek çok zorluklara aldırmadan çalışmaktadırlar. Bu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Ülkemizin ilerlemesinde ,  standartlarının yükseltilmesinde  basın mensuplarımızın fedakarlıklarının da çok önemli bir payı vardır.

10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle yerel ve ulusal basında çalışan bütün basın mensuplarının günlerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Ayrıca vefat eden basın mensuplarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum.”

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195