Title of a News Article

Aksoy çalışmaları yerinde inceledi...

Aksoy çalışmaları yerinde inceledi...
banner206

Bozova Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Fevzi Çakmak Mahalle Parkı'nda devam eden çalışmaları Başkan Aksoy yerinde inceledi. 

Bozova İlçesine daha fazla yeşil alan ve sosyal alan kazandırmak için projeler üreten Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Özellikle çocuklar ve vatandaşlar için sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışan Başkan Aksoy, ilçe merkezinde yapımına devam edilen Fevzi Çakmak Mahalle Parkı'nda incelemeler de bulundu. Fen İşleri ekipleriyle beraber  çalışmaların sürdüğü parkta eksiklikleri tespit eden Başkan Aksoy kısa bir süre içerisinde bitirilmesi için talimat verdi. 

Bozova halkı her zaman en güzeline layık diyen Başkan Suphi Aksoy; " rutin belediyeciliğin yanında, sosyal belediyeciliği de önemseyerek halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle yeşil alanları artırarak vatandaşların sosyal alanlarda vakit geçirmelerini sağlamak için yapımına devam ettiğimiz Fevzi Çakmak Parkımızda incelemelerde bulunduk. Ekiplerimizle istişare de bulunarak en kısa zaman da Bozova halkına kazandırma hedefindeyiz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195