Title of a News Article

Aksu gençlerin bayramını kutladı

Aksu gençlerin bayramını kutladı
banner206
Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu'nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlandı.

Bölge Müdürü Aksu Mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Tarihimizin en önemli dönüm noktalarının başında, sömürgeci işgalcilere ve yerli işbirlikçilere karşı verilen İstiklal Savaşı gelmektedir.

Bu açıdan 19 Mayıs sıradan bir tarih değil, tarihte eşine az rastlanır bir kurtuluş destanının başlangıcıdır.

19 Mayıs Aziz Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde, aynı hedef ve idealler etrafında kenetlenerek, işgal kuvvetleri karşısında vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için ayağa kalktığı gündür.
Bugün sahip olduğumuz kazanımlarımız 19 Mayıs'ta başlatılan mücadelenin eseridir.
Bugün de daha müreffeh ve daha güçlü bir Türkiye’ye gençlerimizin bilimde, sanayide, teknolojide ve sanatta üretecekleri fikirler ve bu yolda gösterecekleri azim ve kararlılıkla ulaşacağız.
Bu değerli günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum."

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2020, 22:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195