Title of a News Article

Akyürek, 23 Nisan’ı kutladı

 Akyürek, 23 Nisan’ı kutladı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Akyürek, yayınladığı mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 94. yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Atatürk'ün çocuklarımıza bayram olarak armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı milletimizin gurur ve coşku günüdür. Dünya çocuklarının da katımıyla büyük bir coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk'ün ve milletimizin siz çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en somut göstergesidir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Ülkenin geleceğini aydınlatan, ulusal kurtuluş hareketinin yurt geneline yayılmasını sağlayan, büyük uyanışın en önemli adımı olmuş ve top yekûn verilen mücadeleyle yalnızca düşman işgali engellenerek vatan kurtarılmamış, aynı zamanda bütün fertlerin düşünce ve duygularını yansıtan halk egemenliğine dayalı, laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri de bu sayede atılmıştır.”

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, Birinci Meclis üyelerini saygı, minnet ve şükranla anan Akyürek, “Başta çocuklarımız olmak üzere vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyor, selam ve saygılar sunuyorum” ifadesine yer verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195