Title of a News Article

Akyürek, Enerji Bakanını harekete geçirdi

.

Akyürek, Enerji Bakanını harekete geçirdi
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek’in girişimleri sonucunda Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Güneydoğu Bölgesindeki milletvekilleriyle enerji sorununu masaya yatırdı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Şanlıurfa’da yaşanan elektrik sorununa neşter vurabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Akyürek, dün AK Parti’nin Grup Toplantısında çiftçilerin elektrikle ilgili sorunlarının yazılı olduğu kağıdı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a verdi. Ulusal medyada da haber olan bu notu okuyan Bakan Albayrak, bugün Güneydoğu Bölgesindeki milletvekilleriyle bir toplantı yaptı. Toplantıda, Şanlıurfa ve diğer illerde yaşanan enerji sorununun çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu arada Milletvekili Akyürek, Albayrak’a verdiği notunda “Sayın Bakanım; Tarımda kullanılan elektrik ücretlendirmesinde önceki yıllardaki gibi Ürün/Dönüm hesabına devam edilmesi, arızalara anında müdahale edilmesi, yaklaşık 30 yıldır kulanılan trafo ve şebekelerin yenilenmesi, çiftçilerin arezyen kuyularının enerji hatları kesiliyor.  (Toplumsal olaylara sebep olabilir) Dikkat edilmeli, şehir merkezindeki trafolar güçlendirilmeli” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 17:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yalçın aydın
Yalçın aydın - 8 yıl Önce

Yav arkadaş 6 senedir millet vekilimiz var ve ilk vaadleri Eletrik sorununu çözeceğiz diye Vaad veriyorlar ne oldu bu eletrik birgünde 70 80 defa eletrik kesiliyor şaka gibi, Suriye 5 senedir Savaş'ta bizden daha az Eletrik kesiliyor ayıp ya milletle dalga geçiliyor,ak partili olarak üzülüyorum Sayın Millet vekilimiz bir an önce çözün bu meseleyi,

SIRADAKİ HABER

banner195