Title of a News Article

Akyürek'ten şehit ailesine başsağlığı...

.

Akyürek'ten şehit ailesine başsağlığı...
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet AkyürekHakkâri’nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan er Orhan İrkarlı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 

Terhisine 2 gün kala şehit olan İrkarlı'nın Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Güzelpınar Mahallesi'nde yaşayan ailesi, bir haftadır taziyeleri kabul ediyor. Milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, kanaat önderleri gibi birçok kesimden vatandaşlar, kurulan taziye çadırına gelerek aileye başsağlığı diliyor.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek de taziye çadırına gelerek, şehidin ailesine taziyelerini iletti. Şehidin hem kendilerinin hem de tüm Türkiye'nin evladı olduğunu belirten Akyürek, İrkarlı'nın kanının yerde kalmayacağını belirtti.
Şehidin amcası Orhan İrkarlı da bölge halkının 7 gündür kendilerini yalnız bırakmadığını ifade etti.

Halkın desteğinin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden İrkarlı, "Halkımız bizi bugüne kadar yalnız bırakmadı. Taziyemiz aşiret usulü olduğu için 40 gün sürecek. O hainler baksınlar tüm Şanlıurfa, tüm Türkiye bizim arkamızda, onların arkasında kim var? Halkımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2016, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195