Title of a News Article

Akyürek’e sevgi seli

 Akyürek’e sevgi seli
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek 7 Haziran genel seçimleri kapsamında seçim çalışmalarına Viranşehir'in köy ve mezralarını karış karış gezmeye devam ediyor.

Akyürek seçim çalışmaları kapsamında Sulutepe köyüne giderek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Köyde coşku ile karşılanan Akyürek bu pazar günü yapılacak seçimler için destek istedi.

Türkiye’nin kaderinin belirleneceği bir seçim olacağını ifade eden Akyürek : “Ben buraya sizden oy istemeye gelmedim. Sulutepe benim akrabalarımın köyü, benim kirvelerimin köyü bu nedenle bana sahip çıkacağınızı biliyorum. Buna şüphem yok.” dedi. 4 yıl boyunca yapılan çalışmaları anlatan Akyürek seçilmesi durumunda yapacaklarını da anlattı.

Akyürek “Sulutpe, Işıldar, Botaş’a kadar tüm yolların ikinci asfaltı yapılacak. Köylerin içi bitirilecek. Modern bir görünüm olacak. Kanalizasyondan tutun, kilitli parke taşına kadar. Hepsi yapılacak. Ama bunların hepsi bir anda olacak işler değil.” dedi. Köy sakinlerini dinleyen Akyürek, köydeki sıkıntıları tek tek not aldı. Ardından yetkilileri arayan Akyürek, sorunların derhal giderilmesini istedi. Akyürek : “Ben Viranşehirliyim, Halkın adamıyım. Benim telefonum 24 saat açık. Bana istediğinizde ulaşabilirsiniz. Ben ağalık veya beyliğin peşinde değilim. Viranşehir halkına hizmetkârlık yapmak istiyorum” dedi. Mehmet Bozyıl’ı evinde ziyaret eden Akyürek ardından köyden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195