Title of a News Article

Akyürek'ten mesaj var!

Akyürek'ten mesaj var!
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Akyürek, mesajında; Dini bayramlarımızın, yüce dinimiz İslam’ın emrettiği gibi; dargınların barıştığı, yoksulların korunup gözetildiği, dayanışmanın en samimi örneklerinin verildiği müstesna zamanlar olduğunu belirterek, şunları kaydetti;

“Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri de hiç şüphesiz Kurban ibadetidir. Kurban ibadeti bizlere, bir yandan kişinin Allah’a yakınlaşmasını sağlarken, aynı zamanda toplumda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına zemin hazırlar.

Bayramlar, iç dünyamızdan başlayarak sevgi ve huzuru dalga dalga topluma yaymanın, birbirimizi kardeş bilerek daha çok gözetmenin ve hoş görmenin, öksüzleri sevindirmenin, yoksulları barındırmanın, yakınlarımızdan başlayarak dargınları barıştırmanın ve sonuçta birbirimizin gönlüne girmenin sevincini yaşadığımız, insan olma üst kimliğinin öne çıktığı kutlu zaman dilimleridir.

Tüm Şanlıurfalı vatandaşlarımızın ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barış huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2014, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195