Title of a News Article

Albayrak’tan Öcalan’a çok sert yanıt…

Albayrak’tan Öcalan’a çok sert yanıt…
banner206

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Halfeti Belediyesi’nde usulsüzlük yapıldığını iddia eden HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan’a cevap vererek, “Halfeti'ye hizmet etme sevdamızı lekeleyemezsiniz” dedi.

HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, Halfeti İlçesinde 4 Nisan Parkı ile Fıstık Hali’nin satışa çıkarıldığını iddia etti. Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’tan bu iddiaya jet yanıt geldi.

Başkan Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yeşil alan miktarını artırıp Cami ve aş evi yapacağımız yeri satmıyoruz; ama sen beynini kandile sattığın için iftira atıyorsun düşünmeden bilmeden konuşuyorsun ucuz siyaset yapıyorsun” dedi.

Öcalan’a yönelik konuşmasını sert sözlerle sürdüren Albayrak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Belediyemizin parasını kandile gönderemiyorsunuz araçları ile hendek kazamıyorsunuz artık

Bu güne kadar tüm halkımızın bildiği  bu projemiz hakkında belediyemizden herhangi bir bilgi  almadan; olumlu olumsuz görüş beyan etmek yerine şahsımı itham ederek hiç bir faydanızın olmadığı Halfeti'ye hizmet etme sevdamızı lekeleyemezsiniz...

Hala seçilmiş belediye başkanını kayyum olarak lanse ederek ; 2019 Halfeti yerel seçim başarısızlığınızı gizleyemezsiniz. Kendi doğduğun ve hiçbir faydanın olmadığı Ömerli'de bile oyların yüzde 40'ını aldık...

“İŞÇİLERİN EMEĞİNİ ALIN TERİNİ BİLE KİRLİ SİYASETİNİZE ENGEL ETMİŞSİNİZ”

Kayyum olarak görev başladığım dönemde 3 aydır maaş ödemediğiniz için hesapta 2 milyon para vardı evet. İşçilerin emeğini alın terini bile kirli siyasetinize engel etmişsiniz. Sözleşme yaptığınız sendika DİSK'e ait borçların dahi ödemesini biz yaptık. Hani siz işçiden emekten yanaydınız sol siyaset yapıyordunuz...”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195