Title of a News Article

Alçaklıkta sınır tanımayanların akibeti bellidir

Alçaklıkta sınır tanımayanların akibeti bellidir
banner206

İstanbul'un en işlek caddelerinden birisi olan İstiklal Caddesi'nde Terör Örgütü PKK tarafından düzenlenen bombalı saldırı 6 sivil vatandaş hayatını kaybetmiş ve 50 fazlası da yaralanmıştı. Ülkeyi yasa boğan hain saldırıya bir tepki de Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı 23. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak'tan geldi. 

Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak, 'Türkiye, böyle kalleş terör saldırıyla diz çökecek bir ülke değildir. Milletimizin canına kast edenler hak ettikleri şekilde cezalandırılacaktır' dedi.

TMVB Genel Başkanı Başak, yaptığı kısa açıklamasında şu sözleriyle yapılan saldırıyı ve terör örgütü PKK'yı lanetledi;

"Masum insanların canına kıymak bir insanlık suçudur. Terörün her türünü, bunu yapanları ve destek olanları lanetliyoruz. Devletimiz, teröristlerin ve azmetticilerinin peşini bırakmayacaktır. Alçaklıkta sınır tanımayanların akibeti bellidir. Bugün teröre destek verenler yarın bu belanın kendilerini vuracağını bilmelidirler. Rabbim, terör örgütlerine ve destekçilerin fırsat vermesin inşallah. Hain saldırı da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195