Title of a News Article

Alın teri, fazla mesai, tertemiz bir yürek!

Alın teri, fazla mesai, tertemiz bir yürek!
banner206

Şanlıurfa merkez Haliliye ilçe Belediyesi temizlik işleri personeli Şefik Kılıç ayın en çalışkan personeli seçilerek Başkan Mehmet Canpolat tarafından ödüllendirildi.

Temizlik görevlisi olarak çalıştığı ilçe  belediyesi sınırlarında cadde sokak bina araları gibi bölgeleri temizleyerek alnının teriyle maaşını hak eden isimlerden birisi olan Halili belediyesi işçisi Şefik Kılıç ayın en çalışkan adamı seçildi. 

Saha amirleri tarafından gözlemlenen temizlik personelleri Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat tarafından ödülle onure edilmeye başlandı. 

Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler bölgesinde faraş küreği ile temizlik yapan Şefik Kılıç, bölgesini deyim yerinde ise pırıl pırıl ediyor. Çalışma saatlerinin dışına çıkarak bölgesinin temizliğini bitirmeden eve gitmeyen Kılıç'ın bu davranışı saha amirlerinin dikkatinden kaçmadı. Başlatılan proje ile ayın en çalışkan personeli ödülüne de ilk Şefik Kılıç layık görüldü.

Temizlik personeli Şefik Kılıç'ı makamında ağırlayan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kendisi ile kucaklaşarak takdir etti. Başarılarınım devamını da dileyen Canpolat, çeyrek altın ile personelini ödüllendirdiği öğrenildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2019, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195