Title of a News Article

Altınları sahte polis aldı, gerçek polis verdi

 Altınları sahte polis aldı, gerçek polis verdi
banner206

Kayseri'de kendini polis olarak tanıtan dolandırıcılara 6 bin TL para, bin Euro ve 40 çeyrek altın kaptıran vatandaşın paraları Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde ele geçirilerek sahibine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre Kocasinan ilçesine bağlı Mimarsinan Mahallesi'nde 80 yaşındaki S.G.'yi arayan dolandırıcılar, kendilerini polis olarak tanıttı. Kandırdıkları S.G.'den içinde 6 bin TL para, bin Euro, bir bilezik ve 40 çeyrek altın olan çantayı alan dolandırıcılar kayıplara karıştı. Dolandırıldığını sonradan anlayan S.G.'nin ihbarı sonrasında Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Verilen eşkal üzerinde çalışma yapan Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı zanlı İ.B. içinde altın ve paraların bulunduğu çanta ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. İçinde para ve altınların bulunduğu çanta S.G.'ye teslim edilirken, ifadesi alınan İ.B. doktor kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195